ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Η T.F.B.A

 

Τις πύλες του άνοιξε 18/5 μετά από 2 μήνες το Fountasclub14  και μαζί του ξεκίνησαν και η λειτουργιά των τμημάτων υποδομής της T.F.B.A για αθλητές και αθλήτριες γεννημένους έως και 31/12/2007 (13 ετών και μεγαλύτερους).   . Τηρώντας τους απαραίτητους κανόνες υγειονομικής προστασίας σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν ανακοινωθεί από τους αρμόδιους φορείς, τη ΓΓΑ και το Υπουργείο Υγείας, η T.F.B.A προσαρμόζει τη λειτουργία της στις νέες συνθήκες και προσφέρει ακόμα πιο εξειδικευμένη προπόνηση στους αθλητές της.

Οι αθλητές απαγορεύεται να κάνουν χρήση οποιουδήποτε άλλου αντικειμένου πέρα από τα προσωπικά τους αντικείμενα και της μπάλας. Θα απολυμαίνουν τα χέρια τους πριν τη προπόνηση, κατά τη διάρκεια της και μετά το τέλος της.Το νέο μας πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε μετά το τέλος κάθε προπόνησης να υπάρχει κενό 15’ λεπτών, κατά το οποίο θα απολυμαίνονται οι μπάλες και οι πάγκοι που έχουν χρησιμοποιηθεί, με υλικά που υπερκαλύπτουν τις προδιαγραφές του Υπουργείου και της ΓΓΑ.

Τα αποδυτήρια του Fountasclub14 θα παραμείνουν κλειστά και οι αθλητές θα μπορούν να χρησιμοποιούν μόνο τις τουαλέτες του κοινού.

Οι αθλητές θα πρέπει να φέρουν μαζί τους την απαραίτητη ιατρική βεβαίωση (από γενικό ιατρό, παθολόγο, καρδιολόγο, πνευμονολόγο και συναφείς ειδικότητες σύμφωνα με την ενημέρωση της ΓΓΑ και του υπουργείου Υγείας), όπως και να αποστείλουν ηλεκτρονικά το έντυπο ιατρικού ιστορικού αθλούμενου στην διεύθυνση: info@fountasclub14,com για να ξεκινήσουν ξανά τις προπονήσεις.